Már több, mint 500-an használják!

INGYENESEN LETÖLTHETŐ
2024-25-ÖS SOCIAL MEDIA CONTENT NAPTÁR

Az első lépés a hatékony és sikeres közösségi média jelenléthez.
Töltsd le most, hogy ne maradj posztok nélkül idén sem!

TE IS A POSZTOLÁSSAL KÜZDESZ?

Úgy érzed, szétfolynak a közösségi médiás teendők az ujjaid között? Sokszor el vagy veszve, hogy mit és mikor posztolj? Értjük a problémád: nem vagy nagy cég, nincs minden tevékenységre külön embered, így a social működtetésére már alig találsz időt. Ha meg is találod a számodra hasznos felületeket, mégis mikor, melyikre és hogyan posztolj?

A Marketing Tribe saját fejlesztésű kalendáriuma éppen erre kínál megoldást. Tervezd meg a megjelenéseidet akár egy teljes évre előre!

Többé nem kell azt számolgatnod, hova és mit posztoltál, mivel vagy elmaradva, vagy mihez kellene még tartalmad írnod: ott lesz minden a kalendáriumban tisztán és világosan, időzítésre várva. Dolgozz egyszer sokat a tartalmaiddal, a sokszor sok helyett! Koncentráld a figyelmed az aktuális teendőkre, a social media menedzselése pedig ne legyen ezentúl probléma!

Ingyenesen letölthető Social Media Content Naptárunk segítségével előre feltöltheted közösségi média naptáradat, hogy egyik felületed se maradjon tartalom nélkül.

Neked való a social media content naptár ha: 

  • Legalább 1 üzleti jellegű közösségi média profilt kezelsz
  • Szereted egy helyen látni az aktuális teendőidet
  • Szeretnéd átlátni a különböző platformjaid tartalmát
  • Új tartalmi ötletekre van szükséged

Ha még nem említettük volna: 

  • Ingyenes
  • Kötelezettségmentes
  • Azonnal letölthető
  • Nyomtatható

Az ingyenes 2024-25-ös Social Media Content Naptár letöltéséhez kérlek add meg az e-mail címedet. Ezzel garantáltan megkapod a jövőbeli fejlesztéseinket is, valamint egyéb hasznos tartalmainkat.

Tényleg, letöltötted már Phoebe marketing stratégiáját a Jóbarátokból? 🙂 Ha nem, kattints a hírlevél menüre a fejlécben, miután letöltötted a Social Media Content Calendart!

Feliratkozás után a Calendar pár percen belül megérkezik a fiókodba.