Marketing szövegírás

Lépj ki a komfortzónádból, bontsd le a korlátaidat, törj ki a keretek közül. Rohanó világunkban, ma már mindenkinek szüksége van, blabla, satöbbi. Te is megőrülsz már ettől?

Különös, hogy a kisvállalkozások általában maguk írják a szövegeiket és minden máshoz szakembert keresnek. Miközben épp ez a marketing egyetlen része, amit nem lehet megtanulni! Hiába alkalmazol jól technikai paneleket és kulcsszavakat, ha közben

– unalmas és semmitmondó a szöveged
– izzadságszagú a humorod
– nem közölsz magadról semmit.

Sok marketinges meggyőzne arról, hogy ez nem is igazán fontos, az emberek végtére is a termékre kíváncsiak, nem a rizsára (hacsak nem az a termék…:). Ez sokféle értékesítésnél igaz lehet, de az online marketing más.

jó szöveg

Az a vásárló, amelyik a neten keres megoldást a problémájára, nem csak azt várja el, hogy az oldalad könnyen kezelhető legyen, de arra is igénye van, hogy mellőzd az ócska dumákat, térj a lényegre és könnyítsd meg neki a választást.

+ SEO

Te pedig azt szeretnéd, hogy az oldalad az elsők között legyen, hogy a vevők meg is találjanak.

= boldogság

És végül mi azt szeretnénk, hogy ez neked soha többet ne legyen probléma – mi szeretünk és tudunk is írni, keresőoptimalizálni, így te foglalkozhatsz inkább a vállalkozásod fejlesztésével.

Belegondoltál már, mennyi időt görnyedsz a billentyűk fölött, mire nem úgy hangzik a szöveged, mintha Besenyő Pista írta volna?

Bízd ránk a szövegeid és mi levesszük a válladról ezt a terhet! Minden megjelenésedet megszövegezzük úgy, hogy szeressen a vevő és a Google is.

 

Ezektől a kínoktól mind megszabadítunk:

Hírlevelek szövegezése

Weboldal anyagok, bemutatkozás

Közösségi média posztok

Termékinfók

Blogbejegyzések

Ajánlatkérés, megrendelés

Egyeztessünk a részletekről, vagy kérj egyedi ajánlatot! 

Kapcsolat

Cím nélkül
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0