RÓLUNK

A Marketing Tribe-ot 2023 január elsején alapítottuk azzal az elhívással, hogy
a kis- és középvállalkozásoknak eddig nyújtott szolgáltatásainkat kiterjesszük – ám ennek egy még szokatlan formáját választottuk. Azokat a munkafolyamatokat, melyeknek nem vagyunk szakértői, megbízható szabadúszóknak adjuk ki, akikkel régóta működünk együtt. Így legkevesebb arra a színvonalra számíthatsz, amire egy valódi ügynökségnél, ami tucatnyi embert foglalkoztat – ám az ügynökségi működés hátrányai nélkül.

Mészáros Gergő

A KREATÍV

Boldog Eszter

A PROFI

Mészáros Gergő

A KREATÍV

Boldog Eszter

A PROFI

Gergő a KREATÍV

Nem vagyok marketinges. Táncművész vagyok. Nem vagyok oda az excel táblázatokért, a PPC-ért, hashtagekért, meg statisztikákért. Viszont úgy írok kreatív szöveget, ahogyan más levegőt vesz. Ha szabad kezet adsz, garantálom, hogy a szövegeid lendületesek és szellemesek lesznek, miközben minden fontos információ ott lesz, ahol lennie kell, a leendő és meglévő vevőid, ügyfeleid pedig nem a kukába száműzik a leveleid (mielőtt végleg leiratkoznak), hanem egyenesen várni fogják a következő hírleveled, posztod. Emellett akár a honlapodat is profin elkészítem, bár a szárazanyagtartalmát már Eszter fogja beszabályozni.

Eszter a PROFI

Eszter nagyszerű szakember, ám neki nem az írás az asztala – amíg én ezt körmölöm, neki polip módjára járnak az ujjai a böngészőablakok között: SEO-zik, hirdetéseket állít be, hírlevelet szerkeszt, webshopot épít, egyeztet a partnerrel, és mire feláll a kedvenc székéből, kész lesz minden… is. Ezt teszi több mint 10 év tapasztalat kkv-s és vállalkozói szinten. Ha egy 120%-ig megbízható szakembert keresel, aki egyszerre vérprofi projektdiktátor és a világ legkedvesebb embere, akkor csak kérj egy kávét és pötyögd be a számunkat!

Ha minket választasz partnerednek, biztos lehetsz benne, hogy

 

  • nem fogsz kéthetente más kollégával egyeztetni ugyanarról – Eszter folyamatosan, mélységében képben lesz a marketingeddel, miközben minden anyag ott lesz a Trellódban készen, határidőre;
  • nem bonyolítjuk az életed, és a miénket sem – nálunk az egyeztetés szuper gördülékeny, mert csak így lehet megfelelő ütemű, alapos munkát végezni;
  • mindenre van megoldásunk és szakemberünk, így akár a teljes marketingedet ránk bízhatod.

És most RÓLAD…

Bizony ám! Ne hidd, hogy csak te válogatsz a marketingesek között, nekünk sem mindegy, kivel dolgozunk együtt!
Mi korrekt partnerséget biztosítunk, de csak úgy lesz gyümölcsöző az együttműködésünk, ha te is érdekelt leszel a gyors és hatékony munkában: az anyagokat időben megkapjuk, az előre egyeztetett teendőket pedig mindkettőnkre nézve kötelezőnek tekintjük.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0