Letölthető 2023-as social media content Naptár

Az első lépés a hatékony és sikeres közösségi média jelenléthez.
Töltsd le most, hogy ne maradj posztok nélkül idén sem!

Te is ezzel küszködsz?

Posztok, fotók, videók, sztori, Reels, TikTok videó, események, élőzés; stb… te is úgy érzed, szétfolynak a közösségi médiás teendők az ujjaid között? Sokszor el vagy veszve, hogy mit és mikor posztolj? Értjük a problémád: nem vagy nagy cég, nincs minden tevékenységre külön embered, így a kiemelten fontos közösségi média működtetésére már alig találsz időt. Ha meg is találod a számodra hasznos felületeket, mégis mikor, melyikre és hogyan posztolj?

A >Marketing Tribe< saját fejlesztésű kalendáriuma éppen erre kínál megoldást. Tervezd meg a megjelenéseidet akár egy teljes évre előre!
Többé nem kell azt számolgatnod, hova és mit posztoltál, mivel vagy elmaradva, vagy mihez kéne még tartalmad írnod: ott lesz minden a kalendáriumban tisztán és világosan, időzítésre várva. Dolgozz egyszer sokat a tartalmaiddal, a sokszor sok helyett! Koncentráld a figyelmed az aktuális teendőkre, a social media menedzselése pedig ne legyen ezentúl probléma!

Ingyenesen letölthető Social Media Content Naptárunk segítségével előre feltöltheted közösségi média naptáradat, hogy egyik felületed se maradjon tartalom nélkül. Nyomtatható és egyszerűen kitölthető sablonok Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest és Twitter fiókokhoz.

Neked való a Social Media Content Naptár ha:

Legalább 1 üzleti jellegű
közösségi média profilt kezelsz

Szereted egy helyen látni
az aktuális teendőidet

Szeretnéd átlátni a különböző
platformjaid tartalmát

Új tartalmi ötletekre
van szükséged

Előre felkészülnél a legfontosabb
ünnepekre, jeles napokra

Marketing Tribe Social Media Content Calendar<br />

Mit tartalmaz a naptár?

  • Hasznos tartalomötleteket
  • Napi, heti és havi checklisteket
  • Áttekintő éves naptárat a jeles ünnepekkel
  • Excel táblázatot az egész éves tartalmad áttekintéséhez

Ha még nem említettük volna

Ingyenes

Ingyenes

Kötelezettségmentes

Kötelezettség-mentes

Azonnal letölthető

Azonnal letölthető

Nyomtatható

Nyomtatható

Töltsd le a Social Media Content Calendart!

Az ingyenes 2023-as Social Media Content Naptár letöltéséhez kérlek add meg az e-mail címedet. Ne aggódj, nem fogjuk telespammelni a fiókodat! Hasznos, marketing témájú hírleveleket fogunk időnként küldeni, hogy te is időben értesülhess a legfrissebb hírekről, hasznos anyagokról.

Feliratkozás után az anyag pár percen belül megérkezik a fiókodba.

Social media content naptár

Ha több segítségre van szükséged

Közösségi média menedzsment

Ha úgy érzed, hogy a közösségi média oldalaid kezelése már túl nagy teher, vagy szeretnéd őket profi kezekben tudni, akkor nézd meg Közösségi média kezelés szolgáltatásunkat.

Közösségi média menedzsment
Közösségi média menedzsment

Közösségi média menedzsment

Ha úgy érzed, hogy a közösségi média oldalaid kezelése már túl nagy teher, vagy szeretnéd őket profi kezekben tudni, akkor nézd meg Közösségi média kezelés szolgáltatásunkat.